Loading

Öğr. Gör.

Onur TUGAY

Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

İletişim

onurtugay@subu.edu.tr

Güncellenme Tarihi : 17-05-2024 06:05

ULUSLARARASI :
1
Impact to culinary chefs individual innovativeness levels on service innovation performance
TUGAY ONUR, PEKERŞEN YELİZ , International Journal of Gastronomy and Food Science, 2022
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
2
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses
GÜLDEMİR OSMAN, TUGAY ONUR, ŞALLI GÖKHAN, YILDIZ EMRAH, Çelik Yeşil Seher , Springer Science and Business Media LLC, 2021
Uluslararası   Hakemli   Scopus, DOAJ   Özgün Makale
3
Professional Satisfaction as a Key Factor in Employee Retention: A case of the Service Sector
PEKERŞEN YELİZ, TUGAY ONUR , University College of Business in Prague, 2020
Uluslararası   Hakemli   SCOPUS   Özgün Makale
ULUSAL :
1
Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri
GÜLDEMİR OSMAN, ŞALLI GÖKHAN, YILDIZ EMRAH, TUGAY ONUR , Manas Journal of Social Studies, 2022
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Teknik Not
2
Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri
GÜLDEMİR OSMAN, ŞALLI GÖKHAN, YILDIZ EMRAH, TUGAY ONUR, Çelik Yeşil Seher , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2022
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
3
Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Web Siteleri Aracılığıyla Bölgesel Tanıtımda Kullanımı: Akdeniz Bölgesi
SEÇUK BERKAY, TUGAY ONUR , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
4
İstanbul İlinde 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlere İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi
TUGAY ONUR, PEKERŞEN YELİZ , Journal of Yasar University, 2020
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
ULUSAL :
1
Osmanlı Mutfağındaki Meyveli Etli Yemeklerinin Yiyecek İçecek İşletmelerine Kazandırılması
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı
2
Otel İşletmelerinde Mutfak Şeflerinin Hizmet Yeniliği Performansı ve Bireysel Yenilikçilik Hareketleri Üzerine Bir Araştırma: İstanbul İli Örneği
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi, Tamamlandı
ÖNLİSANS :
1
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Diyet Mutfağı, Saati :2
2
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Mutfak Organizasyonu, Saati :3
3
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Pastacılıkta Dekorasyon, Saati :3
4
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Türk Mutfağı Uygulamaları, Saati :3
5
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Uluslararası Pasta ve Ekmek Yapımı, Saati :3
6
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Yenilikçi Pasta ve Ekmek Yapımı, Saati :3
7
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Yöresel Tatlılar, Saati :3
8
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : Çikolata Sanatı, Saati :3
9
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Pişirme Yöntemleri I, Saati :4
10
Yil :2021-2022 , Dil : Türkçe , Adı : Pişirme Yöntemleri I, Saati :6
LİSANS :
1
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Menü Yönetimi, Saati :6
2
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : Mutfak Uygulamaları I, Saati :6
BİLİMSEL KİTAP :
1
GÜNCEL GASTRONOMİ TRENDLERİ
Yazarlar : TUGAY ONUR
2
Mutfakta Geleneksel Ürün Uygulamaları
Yazarlar : TUGAY ONUR, SEÇUK BERKAY
3
Osmanlı Meyveli Et Yemekleri
Yazarlar : GÜLDEMİR OSMAN, ŞALLI GÖKHAN, YILDIZ EMRAH, TUGAY ONUR, ÇELİK YEŞİL SEHER