ULUSLARARASI : | |
---|---|
1 | Impact to culinary chefs individual innovativeness levels on service innovation performance TUGAY ONUR, PEKERŞEN YELİZ , International Journal of Gastronomy and Food Science, 2022 Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale |
2 | Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses GÜLDEMİR OSMAN, TUGAY ONUR, ŞALLI GÖKHAN, YILDIZ EMRAH, Çelik Yeşil Seher , Springer Science and Business Media LLC, 2021 Uluslararası   Hakemli   Scopus, DOAJ   Özgün Makale |
3 | Professional Satisfaction as a Key Factor in Employee Retention: A case of the Service Sector PEKERŞEN YELİZ, TUGAY ONUR , University College of Business in Prague, 2020 Uluslararası   Hakemli   SCOPUS   Özgün Makale |
ULUSAL : | |
---|---|
1 | Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri GÜLDEMİR OSMAN, ŞALLI GÖKHAN, YILDIZ EMRAH, TUGAY ONUR , Manas Journal of Social Studies, 2022 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Teknik Not |
2 | Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri GÜLDEMİR OSMAN, ŞALLI GÖKHAN, YILDIZ EMRAH, TUGAY ONUR, Çelik Yeşil Seher , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2022 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
3 | Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Web Siteleri Aracılığıyla Bölgesel Tanıtımda Kullanımı: Akdeniz Bölgesi SEÇUK BERKAY, TUGAY ONUR , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
4 | İstanbul İlinde 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Şeflerinin Yenilikçi Davranışlarını Etkileyen Faktörlere İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi TUGAY ONUR, PEKERŞEN YELİZ , Journal of Yasar University, 2020 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
İletişim
onurtugay@subu.edu.tr